Uncoded logo

Branding.

Jouw merk heeft een verhaal, één dat wij graag willen vertellen. 
Een sterk merk onderscheidt zich door het maken van duidelijke keuzes, zodat iedereen meteen weet waar jouw merk voor staat. Met onze expertise bepalen we samen de juiste tone of voice.

Worden wij jouw partner in creatie? Contacteer ons
Concepting

Wij vertalen je verhaal

Het DNA van je merk moet vertaald worden naar een sterk verhaal. De kernwaarden geven we weer in een catchy naam, een visueel sterk logo en een baseline die blijft hangen.

Brand strategy

Een merk is meer dan een logo

Je brand strategy definieert waar je merk voor staat. Het is meer dan een logo, meer dan een slogan. Het omvat de complete beleving van de diensten die jouw merk levert.

Corporate identity

Je merk, je (h)erkenning

Je corporate identity weerspiegelen waar je merk voor staat en bestaat uit design & communicatie. Niet enkel je logo en visuele huisstijl maar ook hoe je communiceert met klanten, partners en stakeholders zijn bepalend voor je brand.
De juiste professionele identiteit wekt vertrouwen en zorgt voor (h)erkenning en geloofwaardigheid.

Online

Je digitaal visitekaartje

Online aanwezigheid is een must. Onze UI en UX designers werken nauw samen en Uncoded. levert websites af waar gebruiksgemak - ook mobile - en visueel genot hand in hand gaan.
Naast een website is ook de impact van social media niet te onderschatten voor uw merk. In samenspraak werken we een kalender op maat uit, waarbij de visibiliteit van jouw merk wordt geoptimaliseerd.

Offline

Printing is so 2020!

Ook offline verzorgt Uncoded. je grafische voetafdruk. Denk maar aan brochures, affiches, bestickering of verpakkingen. Een origineel geschenk met jouw logo blijft je (mogelijke) klant vaak langer bij dan een visitekaartje. Al maken we die ook, natuurlijk.

Ready to boost your brand?

You take the drums
We're playing the guitare!

Let's kick some ass!